Meebewegen met veranderingen

Digitale transformatie, robotisering, cyberrisico's, privacy issues hebben grote impact op uw rol als controller. Van de business controller, tevens strategiepartner, wordt verwacht deze veranderingen te begrijpen en mee te bewegen. Tegelijkertijd moet de business controller de hoeder en baken van stabiliteit zijn.

De controlfunctie verandert tevens steeds meer naar een adviserende rol. De controller is tegenwoordig businesspartner en medeverantwoordelijk voor waardecreatie in het bedrijf. Dit vraagt om bevlogen leiderschap en goede communicatieve vaardigheden.

Na het volgen van de collegereeks Controller als Business Partner heeft u direct toepasbare kennis en kunde opgedaan om de uitdagingen waar u als controller mee te maken heeft (of krijgt) de baas te kunnen zijn.

Vul hiernaast uw gegevens in en download geheel vrijblijvend de brochure >>

Vraag hier vrijblijvend uw brochure voor Collegereeks Controller als Business Partner op:

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.