Op donderdag 16 juni 2022 vindt de 32e editie van de Nationale Controllersdag plaats. Dit jaar is het thema “De Controller als verbinder”. Een dag voor financials die durven te innoveren. Vol nieuwe inzichten, kennis en praktisch toepasbare tips van topsprekers over de belangrijke thema’s voor financials en controllers.

Dit jaar wordt de Nationale Controllersdag georganiseerd op het terrein van het Grootste Kennisfestival van Nederland in Deventer bij de Gasfabriek. Door deze mooie samenwerking bereikt het evenement een ruimere doelgroep. Jaarlijks ontvangt het Grootste Kennisfestival van Nederland ruim 2000 deelnemers, naast de ruim 250 finance professionals op de Nationale Controllersdag.

Wilt u de bezoekers van de Nationale Controllersdag bereiken? Wordt partner van het event en zet uw organisatie, product of dienstverlening op de kaart! Download de factsheet voor meer informatie of neem direct contact op met onze accountmanager:

Inge Klazema, 06 - 579 427 87, ingeklazema@vakmedianet.nl

Vul hiernaast uw gegevens in en download geheel vrijblijvend de brochure >>

Vraag hier vrijblijvend de factsheet over de Natioanale Controllersdag op:

Het ontvangen van deze vakinformatie is kosteloos en vrijblijvend. Na uw registratie kan Vakmedianet u via haar titels op de hoogte brengen van vakinformatie op basis van uw interesse via e-mail of uw zakelijke telefoonnummer. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment intrekken. U vindt het Privacy- en Cookiebeleid van Vakmedianet hier.